Acoperisuri Bilka Giurgiu

Acoperisuri Bilka Giurgiu

Acoperisuri Bilka Giurgiu

Fii creativ cu
produsele noastre
profesionale!

Acoperisuri Bilka Giurgiu | În domeniul producției de acoperișuri, panourile de acoperiș fălțuite reprezintă o soluție modernă. O alternativă simplă și rapidă pentru acoperișurile tradiționale. Tabla fălțuită poate fi alesă pentru a acoperi atât case obișnuite, cât și pentru clădirile noi sau moderne. Flexibilitatea învelitorii metalice fălțuite permite învelirea clădirilor atipice. De asemenea, clădirile de birouri sau centrele comerciale pot fi acoperite cu învelitoarea metalică fălțuită, fără a afecta în vreun fel aspectul clădirii.

Un acoperiș din tablă fălțuită este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru casa ta. Este ideală atât pentru casele moderne, cât și pentru clădirile istorice, de patrimoniu. Datorită aspectului minimalist asigură construcțiilor o înfățișare nonconformistă și elegantă, ce le va scoate cu siguranță din anonimat.

Arhitecții și tinichigii specialiști își pot pune în valoare creativitatea și imaginația, întrucât acest material utilizează optim întreg potențialul estetic al oțelului vopsit.

Acoperisuri Bilka Giurgiu | În plus, se dovedește a fi destul de maleabil, putând fi adaptat cu ușurință la formele arhitectonice fără a suferi modificări în timp.

Tabla fălțuită utilizează tehnologia GreenCoat PLX Pro BT a producătorului scandinav SSAB, fiind un produs ușor maleabil dezvoltat pentru lucrări de tinichigerie de orice dificultate. Produsele din această gamă sunt vopsite printr-o tehnologie ecologică patentată. Rezultatul fiind un produs unic, situat în clasa premium pentru acoperișuri cu pante lungi.

Solicita oferta de pret in sectiunea Contact.

veqecxxmqo

Write a Reply or Comment