Acoperisuri Bilka Teleorman

Acoperisuri Bilka Teleorman

Acoperisuri Bilka Teleorman

Fii creativ cu
produsele noastre
profesionale!

Acoperisuri Bilka Teleorman | BILKA, liderul pieței de acoperișuri, este o companie specializată în producția de sisteme complete pentru acoperișuri, țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii pentru acoperis, pentru construcții rezidențiale, dar și table cutate pentru construcții industriale.

Fabrica BILKA

Este situată în Brașov și a fost înființată în 2007. În prezent, halele de producție și depozitare acoperă o suprafață de 140.000 mp, ajungând să fie cea mai mare fabrică de sisteme pentru acoperiș din Europa de est.

Acoperisuri Bilka Teleorman

BILKA este o companie specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. BILKA înregistrează vânzări record an de an. În 13 ani de activitate BILKA a acoperit peste 337.000 de case. În 2019, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România a fost marca BILKA.

Rezistenţa şi durabilitatea unui acoperiş de calitate se asigură în primul rând prin alegerea atentă a tuturor materialelor care îl compun. Iar pentru că unul dintre aceste materiale este şi folia anticondens. Vă oferim o gamă de folii pentru acoperişuri care să satisfacă toate necesităţiile, indiferent de particularităţile acestora. Adică o folie care să asigure acoperişului cea mai bună rezistenţă împotriva condensului şi a efectelor devastatoare pe care le poate avea umezeala asupra nu numai structurii acoperişului ci chiar a întregii locuinţe.

Folia anticondens

Pentru acoperişuri se utilizează ca strat de protecţie împotriva umezelii, dar şi a vântului şi chiar şi a prafului. Puteţi alege o folie anticondens concepută în trei straturi, anume o membrană specială de difuziune situată între două straturi de polipropilenă. Pentru a vă proteja locuinţa împotriva umezelii care pătrunde, de regulă, sub învelitoare. Sau puteţi alege să vă protejaţi casa cu o membrană cu straturi multiple. Formată dintr-un strat de peliculă din polipropilenă metalizată, plasă de polipropilenă și folie de polietilenă. În acest caz veţi reliza o adevărată barieră de vapori. Stratul metalizat va reflecta radiația termică, prevenind pierderile de căldură. Iar dacă aveţi nevoie de o folie pentru acoperişuri nemansardate. Puteţi opta pentru o folie care să vă protejeze împotriva infiltraţiilor de apă sau a prafului. Realizată dintr-un material hidrofug conceput pentru a fi utilizat ca strat de control al vaporilor în pereţi sau acoperişuri.

veqecxxmqo

Write a Reply or Comment