Tigla metalica Bilka Ilfov

Tigla metalica Bilka Ilfov

Tigla metalica Bilka Ilfov

Fii creativ cu
produsele noastre
profesionale!

Tigla metalica Bilka Ilfov | Orice acoperis trebuie sa puna in lumina frumusetea cladirii. Tigla metalica este cea mai buna soluție de invelitoare care poate oferii o paleta variata de culori. Incat sa se potriveasca pentru orice tip de construcție și sa se muleze perfect stilului arhitectural al comunitatii din care face parte.

Țigla metalică este denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș. Aceasta reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor.

Cea mai importanta alegere pe care trebuie sa o faci atunci cand dai nastere unui nou produs. Anume unui nou profil de tigla metalica, pe langa design, este stabilirea tipului de aliaj care se potriveste mai bine aplicatiei sale specifice. Avantajele magneziului in aliajul ZnMg folosit la realizarea de profile de tigla metalica din gama noastra. Includ amestecul unic realizat de densitate scazuta, rezistenta specifica si ridicata, duritate, disiparea caldurii si absorbtia vibratiilor.

De fiecare data cand alegi tigla metalica din gama noastra, produsa in Romania, primesti mai mult decat o invelitoare pentru acoperisul casei tale. Cu tigla metalica Acoperisuri-Mansarde, fiecare acoperis dobandeste durabilitate, eficienta si eleganta.

Activam in: Bucuresti, Ilfov, Teleorman, Giurgiu si Dambovita.

Ne puteti solicita oferte de pret, un reprezentant v-a lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Pentru intrebari si solicitare oferta accesati pagina Contact.

veqecxxmqo

Write a Reply or Comment