Tabla Bilka Teleorman

Tabla Bilka Teleorman

Tabla Bilka Teleorman

Fii creativ cu
produsele noastre
profesionale!

Tabla Bilka Teleorman

Tabla Bilka Teleorman | Țigla metalică este din profin de oțel, grosime între 0,50 și 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperita cu un strat de vopsea în variantă lucioasă sau mată. Țigla metalică poate fi livrată cu lungimi cuprinse între 500 mm și 7000 mm.

Țigla metalică se produce în 24 de nuanțe, astfel încât fiecărei construcții i se poate alege acoperișul ideal.

Pentru realizarea unui acoperiș cu forme și materiale moderne, dar cu respect față de comunitate, contacteaza-ne si solicita oferta de pret.

Tabla Bilka Teleorman

Modelul este unul inspirat din peisajul etnografic carpatic caracterizat de construcții cu o geometrie predominant angulară. Astfel acest tip de construcții care au fost ridicate cu mulți ani în urmă pot avea acum un acoperiș nou modern și rezistent fără influențe negative asupra arhitecturii specifice.

De asemenea, cei care optează pentru construirea unei noi case, clădiri cu influențe arhitecturale de origine carpatică, o vor putea face fără a întâmpina probleme la alegerea acoperișului.

Tabla Bilka Teleorman

Sistemul inovativ de îmbinare permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, ușurând astfel considerabil procesul și costurile de montaj.

Livrati sistemele de invelitori in toata tara?

Da, facem livrari in toata tara. In functie de zona, livrarile se fac intre 24 si 72 de ore de la lansarea comenzii. Transportul este gratuit.

Ce grosime de zinc recomandati pentru tigla metalica de 0.5mm?

Majoritatea tiglelor metalice de 0.5mm au un strat de doar 225g Zinc/mp, ceea ce inseamna ca au o protectie la limita inferioara. Pentru o tigla metalica de 0.5mm este recomandat sa aiba o protectie de 275g Zinc/mp, daca iti doresti ca tigla metalica sa reziste 50 de ani.

Cum pot afla cat ma costa acoperisul?

Ne poti contacta in baza formularului de cerere oferta sau la telefon ori email:

0761.960.408 – Ionut Botosneanu – IonutBotoseneanu@acoperisuri-mansarde.ro

0763.559.701 – Gabriel Minca – gabrielminca@acoperisuri-mansarde.ro

 0760.897.196 – Marius Iancu – mariusiancu@acoperisuri-mansarde.ro

Ce Garantii oferiti pentru montaj?

In functie de tipul de invelitoare ales si de accesorizarea pentru care se opteaza oferim garantia de 5 ani.

veqecxxmqo

Write a Reply or Comment